Trainingen en Opleidingen

Waar worden trainingen gehouden?


Op de dinsdagavond vinden de trainingen en opleidingen plaats in zwembad 'Het Anker' te Buchten en wel van 21.15 tot 23.00 uur. De trainingen worden gegeven door onze eigen instructeurs.

Rooster per 01 januari 2013:
Van 21:15 tot 22:05Conditietraining o.l.v. Rob Martens1* Opleiding
o.l.v. Ron & Jolanda
Van 22:05 tot 23:00Training recreatie o.lv. Peter Konings3* Opleiding
o.l.v. Adri & Daniela

Adres:
Zwembad het Anker
Ankersweg 52,
6122 ET te Buchten
Zwembad 'het Anker' te Born

Opleidingen

Opleidingen op elk niveau worden gedurende het gehele jaar gegeven. De eerstvolgende beginners opleidingen starten op afspraak. Het is bijna het gehele jaar door mogelijk om te starten met een opleiding.

De opleidingen bestaan uit een theoretisch deel en een praktisch deel. Afhankelijk van het te behalen brevet vindt dit praktisch deel plaats in het zwembad en in het buitenwater.  

Een opleiding voor beginners (1*-brevet) duurt ca. 8 tot 10 weken. Elke week wordt gedurende 1 uur theorieles gegeven en daarna 1 uur praktijkles in het zwembad. Daarna volgen nog 5 opleidingsduiken in buitenwater voordat men het 1* brevet verkrijgt.

Interesse?

Heb je interesse om een duikopleiding bij een vereniging waar gezelligheid voorop staat te volgen, neem dan via E-Mail of het informatie-aanvraag formulier contact met ons op. Het aanmeldingsformulier is te downloaden via documenten.

Natuurlijk kan je ook lid worden als je al in het bezit bent van een duikbrevet.