Start Trainingen / Duik Panheel

Met de huidige tropische temperaturen kun je je waarschijnlijk niet voorstellen dat de zomer weer voorbij gaat en dat we weer in het zwembad gaan trainen. Toch is dat dichterbij dan je denkt. Op 25 augustus beginnen we weer met de zwembadtraining. Maar om de zomer af te sluiten hebben we op de algemene ledenvergadering afgesproken dat we een duikactiviteit organiseren en we gaan daarvoor het uitgespaarde bedrag gebruiken dat we beschikbaar hebben omdat we een aantal weken geen zwembadhuur hebben afgedragen.
We gaan duiken in de Bosmolenplas op dinsdag 18 augustus en verzamelen ons op de parkeerplaats daar om 19.00 uur. Daarbij houden we voldoende afstand ivm corona.
We vragen iedereen om zich voor 15 augustus op te geven via de corona app van de Walrussen. Zodoende kunnen we vooraf een duikindeling maken. Omdat niet alle leden  een abonnement hebben bij de BMP hebben we ervoor gekozen om de kosten van de duikfles vulling voor iedereen te vergoeden. Flessen kunnen gevuld worden na de duik. Na de duik bieden we alle duikers een drankje aan. Vervolgens gaan we naar Wessem en gaan daar op een terras zitten (bij slecht weer gaan we naar binnen) voor een borrel met een hapje. Deze kosten worden gedekt uit het gespaarde budget. Ook de niet duikers (Sjoukje, Jean en Peter) zijn vanzelfsprekend van harte welkom.
We hopen elkaar weer allemaal, vooral in goede gezondheid, te zien en kijken uit naar een gezellige avond.
Vergeet svp niet je op tijd aan te melden of te laten weten dat je niet deelneemt.

Veel groeten,

Het bestuur,